The ultimate prom experience – Media Prom

Distribuie!

Gen90 este cam plimbăreţ din fire şi cam susţinător, aşa că am poposit şi la Media Prom, evenimentul organizat de cei la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării. Acum să începem scurta incursiune în lumea Media Prom-ului. Hostul evenimentului a fost haiosul Andrei Lăcătuş de la 10lucruri, dar cu toţii ne aşteptam la asta, la fel cum ne aşteptam ca Andrei să destindă atmosfera now and then. Which he did.

Probele prin care au trecut tinerii boboci parcă au fost probele prin care a trecut Hercule din legendele Olimpului, doar că, în cazul acesta, nu a fost vorba de vreun minotaur. Au cântat, eh, nu pot să zic că nu au încercat cel puţin să fie showmeni, poate mai au puţin de lucru la prezenţa scenică, dar ne-au lăsat cu zâmbetul pe buze şi cu sufletul plin de speranţe. Şi eu care nu mă mai săturam să mă iau de generaţiile astea mai mici. Hehe, taică, pe vremea mea.

Partea care mi-a plăcut (cam prea mult) a fost cea cu improvizaţie. Să vedeţi, tinerii noştri învăţăcei trebuiau să improvizeze o situaţie dată. Spre exemplu : „Ai lucrat la linia fierbinte, dar te-au dat afară. Acum eşti şaormar, dar nu ai scăpat de timbru şi inflexiunile lascive din voce” sau „Worst case scenario: Eşti beată, el are gaze, se scapă, tu simţi”.

Dacă stau bine să mă gândesc, toate probele (improvizaţia, cântatul, dansatul, glumele şi actoria) m-au dus puţin cu gândul la o variantă proprie FJSC-ului de „Românii au talent”, poate nu cu atâţia dubioşi şi babe dornice de afirmare.  Pot să exagerez şi chiar să spun că sunt mult mai talentaţi decât noi, cei care au făcut supermega show anul trecut, poate sunt eu prea bătrână, dar chiar mi-au dat speranţă că poate noua Esca sau noul Andi Moisescu se află rătăcit prin FJSC.

Fjsciştii au talent? Au domne’! Au cu ce! Ştiu să cânte (bine, poate nu ca Mariah Carey, dar nici ca Rebecca Black), să danseze, să fie comici şi să facă senzaţie. Pe mine m-au vrăjit, nu vreau să dau nume, nu vreau să spun cine a câştigat titlul de miss şi mister, vreau doar să mulţumesc bobocilor pentru un bal cel puţin interesant. Sunt puşi pe treabă, nu glumă!

Bobocii ca bobocii, dar când a intrat Vunk chiar ne-au făcut seara. Mie nu mi-au plăcut prea tare până să îi ascult live la Media Prom, iar acum după ce am auzit o interpretare extraordinară, nu am decât cuvinte de laudă, chiar dacă stilul lor nu mă coafează, nu mă opreşte nimeni să apreciez.

Să vă spun că evenimentul a fost organizat de studenţi de la FJSC? Da, viitorii PR-işti şi PR-iste s-au ocupat de sponsori, lumini, muzică, au antrenat şi susţinut bobocii, au găsit locaţia. Ce mai ? Suntem mândrii de ei? Suntem , cum să nu fim? Au avut parteneri precum Wella, Antena 3, Radio România, Utv,Orange, Zile şi Nopţi , am dat premii , internshipuri în PR şi în Jurnalism. Acum, vă întreb eu pe voi, la ce alt bal s-a mai întâmplat o treabă atât de organizată?

Media Prom ar trebui să scoată şi o şcoală de tineri jurnalişti. Ia vedeţi, studenţilor FJSC, că tot ştiţi să faceţi visele realitate.  Team up and do it! Aţi arătat că puteţi! În continuare ce facem?

Dacă aş fi copywriter, aş vedea un banner cu „Media Prom- the ultimate prom experience”,  voi ce ziceţi?

Ana-Maria Gheorghe

Sursa foto: http://www.facebook.com/mediaprom.ro

Taguri

Arhiva