Media Prom 2013

Distribuie!

de Greta Bogdan

Data de 11.12.13 a oferit unicitate desfășurării evenimentului Media Prom sau, general vorbind, Balului Bobocilor de la FJSC. Princess Club Bucharest a fost locul ce a găzduit petrecerea studenților din anul I.

Încă de acum câteva săptămâni, candidaţii la titlul de Miss şi Mr. FJSC 2013 s-au făcut remarcaţi, promovându-şi imaginea prin intermediul reţelelor de socializare şi promiţând invitaţilor o mulţime de surprize de care vor avea parte, dacă vor cumpăra bilet la Media Prom.

MC Shurubel (Radio 21) a dat startul party-ului în jurul orei 22:00, după ce clubul devenise deja aproape neîncăpător. Entertainer-ul şi-a anunţat rolul său de prezentator, după care a amintit sponsorii evenimentului şi, bineînţeles, juriul, care a fost format din următorii specialişti în comunicare şi publicitate: Dana Gonț – producator și prezentator Digi 24, Cristi Dorombach – prezentator Realitatea și blogger, Cristina Hurdubaia – PR și jurnalist COOperativa Urbană și Tudor Otulescu – jurnalist freelancer.

Au fost șase perechi aspirante la titlul de Miss, respectiv Mr.: Sorina și Giovani, Andrada și Mihai, Alina și Bogdan, Andra și Adi, Ana și Cosmin, respectiv Adina și Ștefan. Spre amuzamentul tuturor, aceștia au pășit pe scenă costumați în personaje care le-au scos  la iveală nebunia, fiind prezentați într-o manieră atipică, fiecare pe un fundal muzical anume. Cheia prizei lor la public au fost, se pare, dezinhibiția și simțul umorului.

Concurenții au avut de trecut patru probe: prezentare, improvizație, aptitudini, reclamă. Bineînțeles, nu au putut să se lase neremarcați. Au dansat, au făcut  jocuri de rol – practic au încercat să-și pună în valoare orice calitate ce ar putea convinge juriul că merită să câștige. Iar miza balului a fost pe măsură: un intership la Digi24. Între cele patru probe, au întreținut atmosfera Ioanita Ruxandra Avram, Stefi Cărnuță, Corina Tudosan, Alexandru Dăscălescu și Ana-Maria Rusu, prin vocile lor minunate. Mulțumirea publicului s-a reflectat în aplauzele furtunoase pe care le-a oferit studenților dornici să cânte la Media Prom.

La bal a mai fost prezentă și o echipă UTV, care a înregistrat o parte din reacțiile studenților la eveniment. În scurtele răgazuri pentru concurenți, MC Shurubel a invitat pe scenă oameni din public pentru a-i pune să recunoască anumite melodii derulate invers, la final oferindu-le ca premiu tricouri marca Radio21 sau cu diferite mesaje funny imprimate, precum: Eu și iarna sunt la bar. O adevărată febră de distracție.

Cu puțin după miezul nopții, a sosit și momentul în care a trebuit să se anunțe câștigătorii balului. Acesta a fost unul dintre momentele de maximă tensiune, întrucât toată stăruința participanților de aproximativ trei luni se dorea a fi răsplătită. Fericiții deținători ai titlului de Miss, respectiv Mr. Boboc 2013 au fost Adina și Bogdan, din perechi diferite, dar care au reușit să trezească în aceeași măsură interesul juriului. Însă nici ceilalți concurenți nu au fost mai prejos, fiecare dintre ei câștigând, de la diferite companii, câte un intership în domeniul radioului, PR-ului, sau al televiziunii. Acest fapt a demonstrat că Media Prom nu a fost un simplu bal, cu tipicele reguli de participare și premiere, ci și o șansă a bobocilor de a-și transforma dorințele în realitate.

Iar pentru că după acest moment distracția nu se putea încheia, surpriza nopții care a electrizat toți studenții FJSC a fost nimeni alta decât prezența lui Cabron, care a urcat pe scenă însoțit de rapper-ul John. Piesele cunoscute interpretate de aceștia au făcut să vibreze întreg clubul, care părea a fi absorbit de atmosferă. Pe un ton ironic, Cabron i-a spus colegului său de scenă că trebuie să aibă grijă ce spune, pentru că se află înconjurați de jurnaliști. La sfârșit, acesta a mai rugat studenții să scrie frumos despre el.

În aceeași seară, pe scenă au urcat și băieții de la Plastik Charm, care au răspuns invitației organizatorilor, deschiși să le respecte dorințele studenților care au votat pentru prezența formației la bal.

Un alt avantaj al studenților oferit din partea evenimentului a fost acela că au putut schimba păreri cu cei mai buni profesioniști din domeniul comunicării și i-au putut cunoaște îndeaproape pe acești oameni care stau în spatele unor branduri de succes.

Networking, competiție și distracție” este definiția completă a balului Media Prom, concretizată într-o experiență inedită pentru fiecare boboc în parte. Pe lângă toate aspectele urmărite de către organizatori, evenimentul în sine a mai reușit un lucru și anume acela de a se face auzit, cunoscut, apreciat, poate chiar și criticat...prin intermediul unor oameni dedicați muncii lor, care sunt într-o permanentă dorință de schimare. Iar o schimbare este benefică întotdeauna.

Felicitări participanților, câștigătorilor, organizatorilor și celor care s-au alăturat balului pentru a transforma o seară obișnuită, într-o pagină de jurnal de student.

Sursa foto: Facebook

Taguri

Arhiva