Tu ce faci în 2015?

Distribuie!

de Mădălina Stanciu

,,De la anul mă las de fumat și mănânc mai multe fructe!” Ok, a început noul an și tu ai un plan măreț în legătură cu ce vei face în 2015, câte vei schimba la tine și cum pui în aplicare planul de bătaie. Cred că e de apreciat acțiunea, nu hotărârea.

Și de ce neapărat la cumpăna dintre ani decizi să schimbi ceva la tine? Pentru că avem prostul obicei să vedem pe acel ,,eu” din viitor total separat de ,,eu” din prezent, că acesta din urmă poate nici nu există. Asa că ești liber să crezi că ,,eu” din viitor e liber să facă ce vrea. Ghici ce? Nimic nu e separat, tragi după tine ce ai învățat în trecut.

E greșit să vezi într-un eveniment cum e trecerea în anul nou un moment magic ce șterge toate greșelile din trecut. Dacă ai gândi metaforic și poetic, fiecare zi ar fi un nou început, nu? Vrei să evoluezi ca persoană? Fă-o. Nu trebuie să existe o ,,cumpănă dintre ani” care să îți permită să faci asta, care te orientează spre viitor. Universul nu desenează 365 de liniuțe, le taie, după care apasă butonul restart. Ar fi banal, nu?

Anul începe și se termină în fiecare zi. Pământul se rotește în jurul Soarelui și cercul nu are nici început, nici sfârșit. Deci obiective îți poți stabili și fără ocazia unui eveniment ,,magic”, așa cum percepem, în general, Anul Nou.

Tu cum alegi să scrii rezoluțiile? Aștepți un an nou să poți să dai startul?

Sursa foto: wikimedia.com

Taguri

Arhiva