Cum să îi atragi atenția unui angajator. Sau măcar să încerci

Distribuie!

de Andreea Teodor

Salut. Numele meu este Andreea și sunt studenta în anul doi la Publicitate- SNSPA și primul anișor în Universitatea Alternativă. Atipică unui student la comunicare, prin timiditate și introvertire, acum câteva zile am decis că este momentul să îmi iau inima în dinți și să ies puțin din tipare.

În facultate, mai ales în cele de comunicare, ni se tot vorbește despre creativitatea CV-urilor și despre ce metode inovative pot găsi anumiți oameni pentru a ieși în evidență. Mereu am crezut că introvertirea mă va ține undeva mai în umbră, cel puțin până mă voi considera atât de grozavă încât să zic ”Asta știu eu să fac și este momentul să arăt întregii lumi”.

Dar uite că a apărut și motivația mea care m-a provocat să ies din zona de confort și să îmi zic ”OK, asta va fi cel mai mișto sau penibil lucru pe care l-am făcut până acum, dar simt că trebuie să o fac oricum”. MSLGROUP The Practice tocmai au deschis perioada de internship, cerându-ne să facem ce nu îmi place mie: să ne promovăm pe noi ca brand; și cum îi urmăresc de ceva vreme pe acești oameni, m-am decis că nu pot doar să las o strategie pe hârtie și să mă aștept la minuni.  Am pus așadar mâna pe telefon și am rugat câțiva oameni alături de care am lucrat la un moment dat, să se filmeze și să spună de ce m-ar recomanda ei pentru acest internship.

Dacă doriți să vedeți ce a ieșit, vă invit să vizualizați acest scurt filmuleț.

Ceea ce îmi doresc să le transmit studenților ca mine, este să încercați orice, atrageți atenția prin lucruri pozitive, nu rămâneți pasivi în fața oportunităților și prețuiți oamenii din jurul vostru, pentru că ei constituie nucleul dezvoltării voastre.

Sursa foto: Anton Mădălina

Taguri

Arhiva