Webstock 2013

Distribuie!

În caz că vă întrebați ce face un om după o vară plină, vă dau eu răspunsul:  și mai multă treabă!

Pe 27 septembrie, imediat după ce-mi ocup locul la cămin, voi participa ca Blogger Acreditat la un eveniment marca Evensys, pe numee…Webstock!

Click aici în cazul în care nu ați auzit de Webstock, dar până atunci, hai să vă povestesc eu din puținul pe care îl cunosc.

Webstock este un eveniment care adună tot online-ul românesc în offline și îl întreține cu o serie de conferințe  și micro-conferințe despre digital. Tot în cadrul acestuia urmează să fie premiate cele mai awesome dintre cele mai awesome campanii derulate în ultimul an pe Social Media din România. Decizia este luată de un juriu format din cei mai „șmecheri” Social Media Ninjas români și Marketing Gurus, printre care se numără și Samurai-ul Blogging-ului Cristian China-Birta (aka Chinezu), tăticul Zelist-ului Cătălin Teniță, Facebook Guru-ul Alexandru Negrea, Nașul în Social Media Cristian Manafu și mulți alți oameni faini.

S-au luat în considerare criterii precum originalitatea, design-ul, structura, navigabilitatea & funcționalitatea, relevanța & interactivitatea și în mod special experiența pe care o oferă campania. Anul acesta bătălia se va da între 185 de proiecte & campanii, la categorii precum: Publishing, Utility, Visual, UGC, Blogging Campaigns, Special Projects, Facebook Apps, Bloggers Projects, Mobile Apps, Instagram, Best Content Campaign (Fb) & Innovation.

S-au înscris în concurs proiecte precum Cu Substrat, Almanahe.Mic, Fabrica de Meme, Ziua Mondială a Lupusului, 4înmașină, Din On în Off, România Magică, Michelin a inventat mașină care merge pe like-uri, Suspended Coffee Romania și muuulte altele.

Este pentru prima dată când particip la Webstock și pentru prima dată când particip la un eveniment ca și blogger acreditat, așa că, voi face o scurtă descriere despre cum voi proceda cu comunicarea despre eveniment.

Programul va fi următorul:

9:00-13:30 Sesiuni de conferințe

* în cadrul acestor sesiuni voi face live-tweetting pe hashtag-ul #webstock2013, de pe contul @katycore.

14:30-18:00 Micro-conferințe

* în cadrul acestor sesiuni voi face live-tweeting (same hashtag) și o postare (sau mai multe) despre cele mai interesante subiecte care se discută în timpul micro-conferințelor.

Pentru mai multe detalii cu privire la conținutul programului, click aici.

Ne vedem la Webstock sau ne citim online!

 

Katy.

Taguri

Arhiva