Caut voluntar pentru evenimente de neuitat

Distribuie!

de Ariadna Drăgolici

Nu e un anunţ matrimonial, deşi după vreo trei luni te vei simţi ca şi căsătorit cu familia nebună şi plină de poveşti şi chef de viaţă a Evenˋthor-ului. Îţi poţi aduce prietena, prietenul şi poate o să decupaţi din ziar anunţul despre cel mai tare eveniment al anului la care aţi participat.

Cât despre mine şi Evenˋthor, pot spune doar atât: doream să fac ceva cu viaţa mea şi să nu mai pierd timpul şi am găsit un anunţ pe forumul facultăţii „Even’thor recrutează” şi am aplicat, neştiind în ce mă bag, aveam doar speranţa că va fi ceva nou şi interesant. Spuneau că participă la evenimente şi că oferă gratuit distracție şi experienţe de neuitat, dar nu poți să crezi oamenii fără să vezi pe pielea ta ce înseamnă. Aşa că, pesimistă, gândindu-mă că Evenˋthor este precum celelalte organizaţii pe care le încercasem, am decis să merg să văd despre ce e vorba.

A trecut deja un an şi încep să realizez că Evenˋthor e o parte importantă din viaţa mea. Am ajuns să înţeleg cum stă treaba cu producţia de evenimente, cu ticketing-ul, plasamentul, promovarea de evenimente şi lista poate continua. De fapt, poţi face orice doreşti în cadrul Evenˋthor, pentru că orice idee este ascultată şi orice calitate este folosită în aşa fel încât capeţi o experienţă relevantă.

Desigur, poţi scrie în CV ce doreşti, dar de ce să nu povesteşti la un interviu de angajare cum a fost la festivalul Tuborg Greenfest powered by Rock the City, la Il Divo sau Leonard Cohen. Dincolo de aspectele profesionale, vei avea mai multe de povestit cu prietenii sau te vei lăuda că ai reuşit să ajungi la spectacolul unde nu se mai găseau bilete de mai bine de 3 luni. Poate vei vorbi toată noaptea cu mama sau cu bunica despre cântăreţul acela din tinereţe, pe care tu l-ai cunoscut mulţumită Evenˋthor sau veţi cânta melodiile auzite în concert.

Vei avea şansa să lucrezi cu oameni cu experienţă în producţia de evenimente, să mergi la concertele artiştilor preferaţi, să-i cunoşti şi poate chiar să lucrezi alături de ei, să câştigi experienţă reală într-un domeniu în continuă dezvoltare. Mai mult, înveţi cum să te descurci şi să lucrezi sub presiune şi, din experienţă îţi spun că o să ai parte de amintiri și prieteni noi. “It’s going to be legendary”!

Ce e de făcut? Completează formularul de înscriere.  (https://docs.google.com/forms/d/1XG0L6U-vj1hRitw1-aId28HtaqOoRqAV-5bFe5el1sU/viewform )

Ei îţi vor trimite un mail în care te programeaza la interviu. Nu te vor întreba unde te vezi peste 5 ani pentru ca ştiu că nici tu nu ştii asta încă. În schimb vă veţi cunoaşte mai bine şi îţi vor da toate detaliile despre echipa Even’thor şi despre ceea ce presupune voluntariatul la concerte.

Take a look at our Facebook Page: http://www.facebook.com/Even.thor

Recruitment promo:http://www.youtube.com/watch?v=8ATZnfBS7SU

Remember, even Thor goes to Even’thor! Ne vedem acolo!

Taguri

Arhiva