Cruella zilelor noastre la TV!

Distribuie!

de Raluca Fătu

În ultima săptămână am avut parte de un show cum nu ne așteptam să vedem la televizor. O mare divă, o femeie de afaceri excepțională, dar și o scriitoare fără egal în rândul românilor, a revenit în țărișoara noastră ca să ne lumineze serile de vineri. Domnișoara, doamna, vedeta, autoarea se numește Mihaela Rădulescu și de la prima apariție ca jurat în emisiunea Românii au talent a reușit să stârnească intrigi în legătură cu propria-i persoană. Ciudat este că, la cât de așteptată era emisiunea în rândul românilor, nimeni nu vorbește despre primul episod al acestui sezon. Din contră, cea care este comentată, acuzată, ironizată este chiar ea, doamna jurat.

S-a făcut remarcată într-o situație care a schimbat rânjetul și entuziasmul telespectatorilor în frunți încruntate și priviri nedumerite. E adevărat că a-i spune unei copile de 14 ani, care este în procesul de dezvoltare atât mintală cât și fizică, că nu va trece în etapa următoare dacă nu slăbește 5 kilograme, nu este o remarcă ușor de digerat de telespectatori și ceilalți membri ai juriului. Mai ales că victima tocmai terminase un număr de dans-gimnastică alături de o altă copilă de aceeași vârstă, la care a primit apluze și numeroase aprecieri de la colegii Mihaelei. Ei nu au văzut kilogramele în plus ca o piedică în calea fetiței de a continua în viitor cu ceea ce a demonstrat că știe foarte bine să facă. Dar numărul de dans nu a fost apreciat pe măsură și de diva reîntoarsă în țară, căci, pe lângă critica greutății, nu a avut nimic altceva de spus. Nu-i normal ca o fată de 14 ani să înceapă diete și cure de slăbire doar pentru că Mihaelei nu îi convine cum arată. Cât timp execută perfect numărul pe care a venit să îl prezinte, nu este necesar ca organismul să îi fie dat peste cap din cauza unor amărâte de kilograme care nu o încurcă. Iar celor care îi iau apărarea doamnei jurat, gândiți-vă cum ar fi ca propriului vostru copil să îi fie spus să slăbească. Duceți voi lupta cu maturizarea atât fizică cât și psihică a copilului și apoi mulțumiți-i persoanei care l-a demoralizat.

Revolta în rândul telespectatorilor s-a declanșat atunci când mica sirenă scorojită de trecerea burghiului peste a ei față a început să se dea cu adevărat în spectacol. Sărutul cu acel băiat a fost probabil punctul în care multe persoane și-au schimbat părerea despre Mihaela Rădulescu. Continuarea a fost din ce în ce mai penibilă datorită felului în care vorbește, modului în care se îmbracă și a mișcărilor mușchilor feței, care nu aveau nici o treabă cu ceea ce se petrecea în fața ei. Dar având ochii depărtați, trași unul în stânga și altul prea în dreapta obrajilor, probabil că Mihaela poate observa nu doar ceea ce se petrece în fața ei, dar și ce se întâmplă în alte încăperi din jurul ei.

Tăvălitul prin făină, pentru a-și arăta și mai bine corpul plastificat, nu a mai prezentat nici un fel de surpriză pentru telespectatori. Iar linsul făinii de pe degetele concurentei de pe scenă a fost deja semnalul stingerii televizorului (asta în cazul în care aparatele nu fuseseră deja aruncate pe geam înainte).

Că-i vorba de rating sau nu, doamna cu prea mulți dinți în gură, din cauza cărora vorbește ca un șarpe, s-a făcut de lapte cu cacao în prima televizare a emisiunii Românii au talent. Nu degeaba se crede mai potrivit ca emisiunea să fie schimbată în Românii au Mihaela Rădulescu. Măcar așa știm la ce grețoșenii suntem expuși dacă schimbăm postul TV vineri seara pe Pro TV.

Sursa foto: wikimedia.com

Taguri

Arhiva