Avantajul unei camere de supraveghere HD

Distribuie!

de Gabriel Ristea

Siguranța este una dintre lucrurile importante în viața noastră, iar eu voi încerca să ofer informații cu privire la cele mai bune soluții. În zilele noastre a devenit deja o necesitate un sistem prin care să ne supraveghem bunurile și să nu stăm cu teamă în mod constant.

Așadar, ai ajuns la concluzia că trebuie să îți montezi camere de supraveghere pentru spațiul rezidențial sau cel comercial. Vrei să deții controlul deplin asupra activității desfășurate în zona ta de interes, dar nu știi de unde să pornești și devii ușor descurajat. Începi să îți pui întrebări cu privire la marca produselor, tipul de cameră pe care ar trebui să îl folosești, unitatea de stocare sau cablul recomandat. Indiferent că își dorești să monitorizezi curtea casei tale, depozitul sau parcarea din fața biroului, orientează-te spre camere de supraveghere HD.

De ce camere supraveghere video HD ?

Pentru că detaliile contează cel mai mult când vine vorba de siguranța ta, a familiei tale sau a bunurilor! Sigur îți vei dori să poți să identifici cu ușurință un număr de înmatriculare sau fizionomia feței unui musafir nepoftit. De fapt, detaliile fac diferența dintre a prinde sau a pierde un potențial infractor de către organele competente.

Securitatea este un segment unde ultimul criteriu de selecție este prețul. Deseori apare scuza „dar camerele hd sunt scumpe”. Nici vorbă! Tehnologia avansează pe zi ce trece, iar prețurile devin din ce în ce mai accesibile.

Totuși, pentru a beneficia la maximum de avantajele tehnologiei „high-definition”, camerele nu sunt singura grijă. Totodată, trebuie să te orientezi către o unitate de stocare pe măsura, capabilă să înregistreze și să redea calitate HD. Vorbim așadar de un digital video recorder (DVR) HD.

În cazul în care simți că situația te depașește, vorbește cu un specialist în domeniu. În acest fel, vei lua cea mai bună decizie cu privire la configurarea kitului de monitorizare potrivit nevoilor tale.

O mare parte din locațiile care au camere de supraveghere instalate, încă foloște tehnologia analogic, D1. Este o rezoluție suficientă dacă îți trebuie doar o vedere perimetrală, iar spațiul are dimensiuni reduse, dar dacă ai nevoie să identifici banii încasați, atunci clar îți trebuie o cameră de supraveghere HD. În caz contrar nu vei face decât să pierzi bani deoarece sistemul achiziționat nu dă randamentul la care te aștepți.

Sursa foto: Gabriel Ristea

Taguri

Arhiva