Persoanele de sex feminin suferă de un handicap grav: PLANCTUM ET ACUTI TAEDIUM

Distribuie!

Unii specialiști au descoperit că majoritatea persoanelor de sex feminin suferă de un handicap ce le influențează existența de zi cu zi. 

Mai grav este faptul că femeile nu sunt conștiente de acest handicap cu care se confruntă, fiind de părere că este ceva absolut normal și tocmai din această cauză tratamentul este lung, anevoios și greu de aplicat.

  • Ce este planctum et acuti taedium?

Sindromul  se caracterizează prin:

–          plictiseală permanentă

            Persoanele de sex feminin au impresia că tot ce le înconjoară este anost, că nu merită atenția lor, că viața lor este banală, că nimic bun nu li se întâmplă, etc.

–          conversații lipsite de sens

Acest simptom este extrem de greu de descoperit de cele ce îl dețin, sau de prietenele acestora. Pentru a fi sigure că nu dețineți acest simptom, contactați o persoană de sex masculin.

Dacă după cel mult 30 de minute, băiatul/bărbatul își pierde interesul, atunci aveți motiv să vă puneți câteva semne de întrebare.

Puteți măsura nivelul de evoluție a bolii în funcție de rapiditatea cu care își pierde interesul persoana de sex masculin, după următoarea formulă:

NLSC= [SAx(VRC/min)]/ TRM

Unde: NLSC – nivelul lipsei de sens a conversației;

            SA – subiecte abordate;

            VRC/min – viteza de rostire a cuvintelor pe minut;

            TRM – timpul de rezistență masculină;

–          bârfa

Din nou, acesta este un simptom cu greu descoperit de femei. Ele nu vor considera niciodată că bârfesc! Nu! Ele poartă discuții imperios necesare pentru buna funcționare a universului, a organizației în care își desfășoară activitatea, sau a grupului în care se află. Ele consideră că mail-ul intern pur și simplu nu este suficient pentru o comunicare eficientă.

Vă puteți da seama dacă suferiți de acest simptom sau nu, printr-o simplă discuție cu un coleg de birou. Dacă pare total neinteresat de subiect, atunci undeva e o problemă. Dacă totuși este interesat, asigurați-vă că nu suferă și el de această boală prin abordarea unui subiect „vital” ca: moda, ce culoare se poartă anul acesta, etc.

–          existența problemelor „existențiale”

Dacă problemele tale existențiale se rezumă la șuvița care nu stă bine, unghia care s-a rupt, pantofii neasortați, tipul care a trecut pe langă tine și nu te-a admirat, muncitorii de pe șantier care nu te-au fluierat când ai trecut pe lângă ei, atunci ai o problemă. O mare problemă.

Există și alte simptome, dar cele de mai sus sunt cele mai întâlnite.

  • Cum ne afectează planctum et acuti taedium viața?

Acum, lăsând gluma la o parte, stați liniștite. Niciun specialist nu a descoperit încă această boală. ÎNCĂ! Dar trebuie să recunoaștem că e o boală. Suntem plictisitoare dragelor! FOARTE PLICTISITOARE!

Ați urmărit vreodată o discuție avută de două fete în metrou, parc, la coadă la înghețată? Ce e greșit cu noi? CE? Nu știm să ne distrăm, ne limităm, ne plângem de milă și urlăm din toți rărunchii că vrem egalitate între sexe.

De câte ori nu ai trecut tu prin următorul scenariu? Te sună un prieten: EL: -HEEIII!!! Noi în 30 de minute plecăm la piscină! Vii??? TU:-Aaaaa…Sună super! Dar vezi…Nu mă simt foarte bine.

De ce ai refuzat? Pentru că, într-adevar, te simțeai rău? Nu! Motivul ăsta e valabil doar în proporție de 20% din cazuri… Ai refuzat pentru că era prea din scurt și nu aveai timp să te epilezi, să te dai cu autobronzant (că doar nu te duci la piscină albă ca laptele), să te aranjezi (că doar nu te duci acolo fără un strat de glet), să te pensezi, să îți faci părul, să îți pregătești costumul de baie ș.a.m.d. Și uite așa petreci o zi întreagă în casă, în timp ce restul prietenilor tăi se distrează.

Și în timp ce tu te gândești la asta, îți dai seama că e vina ta? NU! E vina lor! De ce nu te-au anunțat din timp? De ce nu s-au oferit să te aștepte? Aceștia sunt prieteni? Nimeni nu te iubește! Ce viață crudă! Da. Astea suntem noi.

Mergem la un spectacol în aer liber. E noapte. E vară. E frumos. Vine o scurtă ploaie. Ce facem noi? În ciuda super atmosferei, plecăm acasă bosumflate! PLECĂM ACASĂ! De ce? Ni se strică părul! Știu că poate exagerez puțin, dar în parte, știți că am dreptate.

Oare băieții cum gândesc? Vă rog! Salvați-ne! Avem nevoie de sfaturi pentru a putea scăpa de planctum et acuti taedium până nu e prea târziu!

Alexandra Todirică

Sursa foto: 4freephotos.com

Taguri

Arhiva

One Comment

  1. Daniel
    July 6

    Foarte tare articolul, reflecta foarte bine realitatea… norocul femeilor este ca pe langa fite si figuri, mai faceti si sex…

Comments are closed.