Revista PR FWD a ajuns la ediția cu numărul 5

Distribuie!

de Carmen Ghicică

Marți, 18 noiembrie, Revista PR FWD, marca PRIME România, a împlinit 5 numere. Evenimentul a avut loc la Studio Hermes, în Centrul Vechi. Pentru prima dată, revista are la bază un concept și anume: CONVENȚIONAL VS NECONVENȚIONAL. Speakerii le-au împărtășit invitaților bucăți din propriile experiențe profesionale și nu numai. Noemi Meilman, Mihaela Zaharia, Alexandru Pop și Cristina Lixandru au răspuns cu drag întrebărilor convenționale și neconvenționale ale participanților.

Cine este Noemi Meilman? Noemi este blogger la Plăcerile lui Noe și profesoară Naked PR.

N.M. ne-a povestit despre experiența ei în Fashion PR și ne-a oferit câteva sfaturi utile, precum:

• „Niciodată să nu îi priviți pe concurenți ca pe niște dușmani! Puteți să fiți prieteni cu toată lumea.”

 

• „E bine să fii mereu primul, mai ales când lucrezi cu o echipă bună.”

 

• „Din respect față de cel cu care corespondați, este important să răspundeți la e-mail în cel mult 48 h.”

 

• „Abordarea jurnaliștilor se face între orele 10.00 și 17.30.”

 

• „Să nu îi sunați pe colegii voștri doar atunci când aveți nevoie de ei!”

 

• „Tratez blogul meu ca pe un client.”

 

• „Am o listă cu mici plăceri ale persoanelor de contact.“

 

• „ Crizele de Fashion PR sunt doar mici bârfe, apoi lumea trece peste.“

 

• „Când nu pot ajunge la un eveniment, trimit un desen de copil tâmpit drept scuză.“

Cea de-a doua invitată a serii, Mihaela Zaharia, Corporate Communications Manager & PR Specialist Geometry Global, ne-a vorbit despre raportul Tradițional vs. Digital în PR și ne-a sugerat să gândim global în termeni de Digital. De asemenea, ea a prezentat un filmuleț din care am înțeles că Digitalul nu înseamnă numai www. și că Digitalul conectează lucruri. Mihaela spune că „activitățile nu mai înseamnă nimic fără Digital” și că „rolul comunicatorilor este acela de a fi cu un pas înainte.”.

Evenimentul a fost încheiat de către Alexandru Pop și Cristina Lixandru. Cine sunt ei? Cristina este Consilier în Relații Publice, iar Alex este Consilier în Proiecte Culturale. Alex a fost PR Manager pentru proiectul Grădina de Vară și a dezvăluit momentele dificile pe care le-a întâmpinat pentru ca totul să fie pus la punct până în ziua evenimentului.

Cei doi ne-au povestit despre experiența lor în PRIME România, despre proiectele în care au fost implicați în cadrul asociației, împărtășind cu publicul amintiri frumoase. Totodată, ne-au dezvaluit cum au ajuns să lucreze pentru CreArt și ce evenimente au organizat. La final, ei ne-au spus că e de datoria noastră „să găsim acele aspecte care trezesc interesul.”

În cel mai recent număr al revistei PR FWD puteți citi multe alte lucruri neconvenționale despre Hortensia Năstase, Managing Partner Golin România, vă puteți delecta cu interviul acordat de Claudia Agafiței, PR Director ATELIER ȘAPTE, analiza Ice Bucket Challenge, detalii depre programul Work & Travel, campania celor de la Wunderman România legată de Înghețata Magnum – Pink & Black, vă puteți inspira din recomandările Ioanei Dinu referitoare la destinații neconvenționale de vacanță și, nu în ultimul rând, puteți vedea ceea ce spun cei care au copt acest număr al revistei, PR Managerii PRIME România, Bianca Stoica și Bogdan Obreja. Sună bine, nu?! Și nouă ne place, place, place!

Sursa foto: Wikimedia.com

Taguri

Arhiva