PR Tea & AD Cookies – Organizare de evenimente nightlife în Bucureşti

Distribuie!

de Nicoleta Diaconeasa

În seara de 18 decembrie a avut loc în  Nexus Club de pe blvd. Regina Elisabeta, un nou eveniment marca PRIME, ediţia PR Tea & AD Cookies, de unde GEN90 evident că nu putea să lipsească.

De cum am ajuns acolo am fost întâmpinaţi călduros şi dulce, aş putea spune, de nişte cupcake-uri fabuloase, care pe cât erau de arătoase, pe atât erau de gustoase.

Vedeta acestei ediţii a fost o parte interesantă a vieţii sociale, atât în online cât şi în offline: organizarea de evenimente nightlife în Bucureşti, iar cel care ne-a vorbit, ne-a răspuns la întrebări şi ne-a dat sfaturi nu putea fi altcineva decât o persoană direct implicată social-media şi puternic pasionată de internet, aşa cum singur s-a declarat de la început !

George Florin Stoica, online community manager pentru Kulturhaus, Turbohalle şi The Silver Church şi editor la Cooltivator, ne-a povestit cum a luat naştere fiecare dintre aceste cluburi care au zilnic de-a face cu publicul – prietenul dar şi inamicul lor numărul unu.

Fiecare dintre ele a fost reconstruit din cenuşa unei istorii pe care, printr-o comunicare eficientă, strategii în onfline şi offline, cât şi prin idei inovative a reuşit să o înlăture şi ofere o nouă identitate clubului nou născut. Exact acesta a fost sentimentul pe care ni l-a transmis omul pasionat de social media şi de ceea ce faci zilnic în această meserie atât de actuală şi de interesantă a secolului nostru: cum să creşti un baby club. Se ia o locaţie,  se adaugă oameni interesaţi de domeniul nightlife, se face un brainstorming sănătos, după care se amestecă totul într-o urnă a punerii în practică a acestor idei, aştepţi să se liniştească totul şi lumea să adere la acest proiect şi apoi voila! La momentul oportun le serveşti pe o tăviţă argintie cocktailul savuros  care nu este altceva decât rezultatul muncii tale, evenimentul în sine la care oamenii vin, se simt bine şi evident că vor dori să mai guste din această beţie minunată pe care le-o oferi. Asta se întâmplă atunci când atingi toate palierele unei comunicări eficiente în interior transmise corect în exterior.

Evident, există şi hibe. Nimic nu e roz şi frumos tot timpul. Mediul online e  un organ viu, e „un prieten pe care dacă nu-l vizitezi câteva zile, se desparte de tine şi-ţi spune că dacă tu nu-l mai vrei el se schimbă şi pleacă, te lasă în urmă” aşa cum bine a punctat speaker-ul nostru George Florin Stoica. Intervin schimbări, intervin reacţii cu care trebuie să te confrunţi, probleme, feedback negativ sau pozitiv, trebuie să ţii pasul, să munceşti de la birou „şi în timpul liber de acasă” şi mai ales să fii pasionat. Nu e o meserie pe care să o faci din milă. Oamenii simt starea ta, entuziasmul tău şi plictiseala totodată, mai ales într-un mediu în care ei vin să se simtă bine şi să se distreze.

Consumatorul de nightlife poate e cel mai pretenţios client, din punctul meu de vedere, deşi nu pare. Sunt multe lucruri de care trebuie să ţii cont: target, muzică, preţuri, locaţie, cum aduci oamenii la tine şi cum îi faci să rămână.

Kulturhaus şi The Silver Church sunt exemple vii de doi ani încoace că un asemenea mix pe care l-am descris mai sus e esenţial pentru construirea şi susţinerea unui mediu nightlife productiv şi atrăgător. Aşadar, după ce totul a mers conform planului: Let’s party!

Sursa foto: Facebook

Taguri

Arhiva