Jurnal de București: Stilul bărbatului „uanăbi”

Distribuie!

de Andra Iliescu

Mă amuză cumplit specimenele de bărbați din București!

> Există bărbații cu adevărat superbi care emană masculinitate prin statura lor cu niște trăsături superbe şi care mai au şi un stil fashion hot, indiferent că sunt hipsteri, rockeri, dubstrepperi sau orice alt stil.
> Sunt bărbații „bought from Obor”, ce se îmbrăca numai în fake-uri de la Nike sau Adidas, sunt tunși scurt pe margine şi au un smoc de păr în cap ce şi-l „stilizează” cu gel de 2 lei.
> Sunt bărbații clasici, nu prea îi interesează moda și se îmbrăca în ce se simt ei că e comod .
> Mai sunt şi puştanii, ce se îmbrăca în pantaloni skinny (nu, silueta nu contează, chiar şi cei mai plinuți - pe care arată groaznic - iar parcă pantalonii pocnesc pe ei, îi poartă) și converși, desigur!

Mai nou, au apărut şi bărbații wannabe, ce imită stilul de Visual Merchandiser. Aceștia dau copy-paste la tot ce ȋnseamnă manechin din vitrină, barbă şi mustață neapărat, şi au un complex de „know it all”. Toți puștii care vin în București la facultate sau să își găsească un rost, se transformă în acești bărbați wannabe. Şi sunt atât de devotați acestui lucru, încât, dacă ar fi o freză în formă de „crap”, ei ar mărșălui în această uniformă!
Mă întristează că există acest spirit de uniformă - nu spun că nu ar trebui să urmeze trendurile, ci doar să fie un pic mai inventivi şi mai discreți când dau copy-paste.

That being said, sper că vă simțiți bine în ceea ce purtați și nu vă chinuiți prea mult!  Btw, sper ca cei care se regăsesc să interpreteze aceste rânduri ca pe o critică constructivă. XOXO!

Sursa foto: Wikimedia.com

Taguri

Arhiva