Primul post

Distribuie!

Astăzi am crescut proiectul GEN90 prin intermediul blogurilor. Acesta este primul post. Am puține emoții că nu știu ce aș putea scrie să fie glorios și inițiator, așa că voi spune puțin despre ce este un blogger GEN90.

Un blogger GEN90 este un autor/ jurnalist, care scrie despre orice vrea, când vrea, cum vrea, de câte ori vrea, fără vreo restricție, cu excepția criteriului calității. Cu alte cuvinte, un blogger GEN90 are libertatea pe care o are pe o platformă oarecare de blogging, dar este ajutat de editorii noștri să livreze un produs OK. Trebuie să precizez că, deocamdată, blogger GEN90 poate să fie doar o persoană care face parte din redacția GEN90, indiferent că este editor, redactor, designer sau ITist. Plus că trebuie să aparții generației postdecembriste.

Sperăm că blogurile GEN90 vă vor face să le urmăriți cu entuziasm și vă mulțumim că ne citiți!

Acum câteva precizări despre blogul meu.

S-a scris foarte multă memorie. Oamenilor le tot place să le povestească altora despre ei, în special în scris. Este o isterie în masă, mai ales în postmodernism, unde autorii devin eroii propriilor opere. Totuși, cu bine, cu rău, are un caracter entertaining.

Despre mituri, însă, chiar dacă s-a scris mult, nu a scris chiar oricine. Pe acest blog veți întâlni foarte multe mituri explicate, spulberate sau elucidate. Ideea este simplă: nu vor fi mituri greco-romane sau arabe, deci fără mitologie clasică. Vor fi mituri actuale, social-politice, cu iz personal de inspirație autobiografică.

Nu cred că mai are rost să explic la ce m-am referit când am spus în titlul blogului „Despre generație”, deoarece nu m-oi fi referit la Generația 27 sau Junimea, ci bineînțeles că la GEN90, atât societatea și oamenii, cât și proiectul în sine.

Pe scurt, blogul meu, ca redactor-șef și fondator al GEN90 va conține atât lucruri legate de GEN90, cât și orice alt fel de opinii de orice gen.

Cu drag și prietenie,

Costin Șerban

Taguri

Arhiva