Jurnal de București : Oamenii frumoși sunt peste tot!

Distribuie!

de Andra Iliescu

Astăzi a fost o zi de duminică extraordinară!

M-am trezit ca fiecare om la șapte și jumătate, am mai moțăit un pic - nu cred că se poate fără - și ușor ușor m-am dezmeticit și m-am îndreptat către „muncă”. Muncă cu ghilimelele de rigoare deoarece job-ul de promoter nu e cine știe ce. A trebuit să iau metroul o stație și apoi încă vreo unsprezece, tramvaiul.

Ceea ce m-a încântat este că o bună parte din drum , în tramvai, am fost alături de o găina și o gască ce discutau de zor( păsări la propriu). A fost un concert chiar, aș putea spune. M-a prins şi controlul, cu călătoria validată, desigur.  Mă întreb de ce oare nu trebuie toată lumea să plătescă călătoria de transport - nu doar unii nu își permit sau au beneficii- persoanele de toate vârstele sunt în aceeași ipostază şi nu e corect ca această regulă să nu se aplice pentru toţi. E ca şi cum o persoană de 68 de ani sau 6 ani nu face pușcărie deoarece nu are discernământ, sau cel puțin aşa se pune problema.

Trecând peste problemele cotidiene, în locul în care te aștepți mai puțin găsești cei mai frumoși oameni! Oameni diferiți, oameni care te fac să vezi cât de frumos este să trăiești printre lucrurile mici, lucrurile care contează de fapt.

De câte ori nu v-ați stresat cu job-ul pe care îl aveți? De câte ori X sau Y nu au fost atât de W încât v-au scos din sărite pentru că nu Z? Ei bine, printre oamenii aceștia frumoși nu există aceste mici stresuri. Printre oamenii frumos poți fi și tu frumos. Energia pozitivă, feeling-ul zen. Dacă o împrăștii, o să fii ȋnconjurat de ea!

Aş vrea să vă rog și pe voi să găsiți oamenii frumoși din jurul vostru şi să îi țineți aproape,să îi apreciați. Frumosul stă în voi. Și tot de voi depinde dacă vă înconjoară, indiferent de forma pe care o ia. XOXO

Sursa foto: Wikimedia.com

Taguri

Arhiva