Vine Apocalipsa ?!

Distribuie!

Odată cu ploaia de meteoriţi de azi-dimineaţă din Rusia, subiectul Apocalipsei a redevenit unul de actualitate. Astfel, după ce au trecut în noul an convinşi că au scăpat de sfârşitul lumii, oamenii se panichează iar, de această dată motivul fiind unul mai serios.

Revenind la scopul iniţial al articolului, sunt sigur că mulţi dintre voi aţi auzit de evenimentele de astă-dimineaţă, când în Rusia a avut loc o ploaie de meteoriţi, fenomenul provocând rănirea a circa 1000 de persoane în regiunea Urali. Majoritatea celor ce au avut de suferit în urma evenimentului au fost răniţi de cioburi de sticlă rezultate în urma undei de şoc. Mai multe informaţii aveţi aici, iar un video concludent puteţi viziona aici.

Ce vreau să subliniez prin acest articol e că astfel de evenimente nu sunt programate de om, ele fiind cauzate de o forţă superioară într-un timp aleatoriu. Cu alte cuvinte, dacă e ca lumea să se sfârşească într-o zi anume, cu siguranţă noi nu avem de unde afla despre acea zi. Dumnezeu e cel ce ne hotărăşte "soarta", el fiind şi cel care alege când ne vom încheia existenţa pe acest pământ.

Taguri

Arhiva