Samizdat legal

Distribuie!

Salutare, dragă cititorule. Numele meu este Răzvan. Sunt student în București și am 20 de ani. Port asupra persoanei mele multe denumiri, iar „blogger” este din ultima căsătorie, de pe ultimul continent pe care m-am infiltrat azi, digitalul. Ceea ce înseamnă că această experiență este una nu neapărat nouă dar cu siguranță inedită pentru mine. Cu un mic search pe Google am descoperit-o. Printre cele mai citite dânse se află cele de bucate și ale diferitelor personalități publice(dacă nu gătește e pațachină media, zice consumatorul de media român, deloc misogin). Eu nu sunt nici de pe micul ecran și nici bucătar (dar sper să ajung acolo și respectiv să devin cândva).

Ce subiecte vor fi, totuși, pe acest blog ? Ei bine… eu vreau să scriu de două ori pe săptămână, marțea și sâmbăta. În ziua de marți se vor găsi diferite opinii, păreri, viziuni proprii despre București și propriile mele trăiri; în ziua de sâmbătă se va putea citi despre cărți de filosofie, critică, S.F., cam tot ce-mi pică în mână de lecturangiu . Sunt deschis și la propuneri dacă vă place cum recenzez.

Ce așteptări am ? Să-i fac pe plac timpului tău liber și să schimbăm opinii pe ce toane ai tu, cititorule.

Ce stil de scris voi aborda ? Consider că alternarea stilurilor în funcție de subiectul pe care îl abordez este cea mai potrivită. „Le style c'est l'homme meme” a afirmat Buffon, iar cum eu consider că omul este o entitate în continuă schimbare, nu cred că este necesar să mai completez. Ludic, serios, grav, dezinvolt... dacă vă puteți face o idee din asta.

Cam atât am de spus în primă fază, ne auzim la următoarea postare care va fi o introspecție (sau frustrare, cum vreți să o priviți).

Te salut, dragă cititorule.

Taguri

Arhiva